⌂ » Fjernvarme

Fjernvarme

Fjernvarme er en driftsikker og effektiv løsning, der har miljøet og økonomien i fokus. isoplus leverer komplette præisolerede rørsystemer til fjernvarme og hjælper med at vælge de helt rigtige rør og komponenter til dit projekt.

Effektiv og CO2-venlig fjernvarme

Fjernvarme er en effektiv forsyning, der kan anvende stort set alle energikilder. Varmeforbruget bliver i stigende grad dækket af vedvarende energikilder som sol, vind, biomasse, biogas og geotermi. Præisolerede rør til fjernvarme bidrager til en miljørigtig udnyttelse af energikilderne og nedbringer udledningen af CO2.

Et lavenergi præisoleret rør fra isoplus er effektivt isoleret med polyurethanskum og beskyttet med et slag- og brudfast kapperør af PE-HD. Konstruktionen sikrer en høj driftssikkerhed og et konstant lavt varmetab igennem hele rørsystemets levetid. Derfor er det en økonomisk fordelagtig og CO2-venlig løsning.

 

Den rette løsning til dit projekt

isoplus leverer præisolerede rørsystemer til alle typer løsninger med fjernvarme inden for varmetransmission, distribution, solvarme og nærvarme.

Korrekt valg af rørsystem til fjernvarme sikrer den mest energiøkonomiske drift og optimal leveringssikkerhed hos forbrugeren. Valg af rørsystem afhænger af en lang række forskellige faktorer. Varmeprisen, ledningens længde, varmedensitet og kapacitet går typisk hånd i hånd med valg af rørtype og dimension.

isoplus’ produktprogram omfatter alle de komponenter, der skal til for at levere komplette præisolerede rørsystemer til fjernvarme. Et stort lager og et bredt produktprogram sikrer, at vi er i stand til at sammensætte optimale og konkurrencedygtige løsninger til såvel store som små opgaver.

Når det kommer til fjernvarme, har vi mange års erfaring med valg af rør, materialer og komponenter til fjernvarmeledninger, og vi kan hjælpe med at vælge den helt rigtige løsning til dit projekt.

Kontakt én af vores eksperter, når du har brug for teknisk assistance og personlig rådgivning eller læs mere om isoplus services.

Vil du vide mere om fjernvarme generelt, så gå ind på www.fjernvarme.info og læs om fjernvarmens historie, fordele, betydning for klimaet og meget mere.

Kontakt os

T  +45 6441 6109
E  iso@isoplus.dk

Find en medarbejder

Fjernvarmerør og -tilbehør

Stålrør

Præisoleret stålrør er en solid og effektiv løsning til fjernvarme, hvor der er særlige krav til rørsystemet på grund af ekstra høje temperaturer og tryk.

isopex

isoplus’ præisolerede isopex rør med sin exceptionelle fleksibilitet passer ideelt til stikledninger, sekundære anlæg, hvor kontinuerlige driftstemperaturer ikke overstiger 85°C.

isoalupex

isoalupex er et fleksibelt fastrørssystem, der takket være sin unikke konstruktion passer perfekt til stikledninger i fjernvarmenet.

isoflex

isoplus’ præisoleret isoflex er et fast rørsystem, der er ideelt til stikledninger i fjernvarmesystemer med høje krav til temperatur og tryk.

isowell

isowell er et fleksibelt længdesvejst spiralkorrugeret HYDRA® rustfrit stålrør særligt velegnet til sekundære ledningsnet, hvor der er høje krav til tryk og temperatur.

Specialrør

isoplus er leveringsdygtige i en række produkter ud over dem, der findes i vores katalog og brochurer. Kontakt isoplus’ tekniske afdeling for at se, hvordan vi finder den rigtige løsning til dit projekt.

Muffer og tilbehør

isoplus tilbyder et komplet sortiment af muffer og montageafgreninger, som er lette at montere og vedligeholde.

Referencer

Innovativt projekt med ny energicentral i Tårnby

TÅRNBYFORSYNING baner vejen frem med et nyt visionært projekt, hvor en energicentral bliver nyt samlingspunkt for områdets fjernvarme og -køling. Her skal de to systemer udnytte energien fra spildevandet. Anlægget vil blive det første af sin art i Danmark. Hvor man...

Fem oliebyers vej til bæredygtige løsninger

Lolland Kommune ønsker at gå forrest i klimakampen. I den forbindelse er der igangsat et nyt fjernvarmeprojekt på Vestlolland. Kommunens ambitiøse klimaplan tager udgangspunkt i de energipolitiske målsætninger om at udfase oliefyr inden 2030 og indføre 100% vedvarende...

Optimal forsyning til visionær byudvikling

I Sydhavnen i Aarhus skal en ny transmissionsledning fra Aarhusværket til Svendborgrampen og Sydhavnsgade støtte op om større byudvikling og sikre byens forsyningssikkerhed. Kvarteret omkring byens gamle Kulkranspor skal løbende udvikles og omdannes til det, der skal...

Pionerprojekt i Stirling – Spildevand bliver til varme

Stirlings lokale fjernvarmeprojekt bliver det første i Storbritannien, der anvender en kombination af banebrydende teknologier baseret på vedvarende energikilder til at forvandle spildevand til energi. Byens kraftvarmeværk skal ved hjælp af varmepumpesystem forsyne...

Greenwich Millennium Village – Bæredygtigt lokalsamfund

Boligbyggeriet i Greenwich Millennium Village (GMV) i det sydøstlige London fungerer som flagskib for en urban landsbymodel. Ideen er, at byggeriet skal sætte normen for det 21. århundredes livsstil og være en model for oprettelsen af nye lokalsamfund i England....

Rochester Universitet – Fra damp til varmt vand

Rochester Universitet er en af USAs største forskningsuniversiteter. Universitetet tilbyder over 200 akademiske studiefag, mere end 2.000 undervisnings- og fakultetspersonale og ca. 10.000 studerende, hvilket stiller store krav til fjernvarmesystemets kapacitet og...

Sheridan College – Optimering af energiforbrug

Sheridan College har fire separate campusser til 40.000 studerende. Projektet har fokus på at reducere forbruget på de to største campusser. Målet er at reducere Sheridans energiforbrug med 65% og CO2 udledningen med 45% inden 2030. For at nå projektets mål blev der...

HOFOR har store ambitioner for klimaet

HOFOR forsyner hele Københavns kommune med fjernvarme og dækker 98% af varmebehovet i hovedstaden. Forsyningsselskabet har et ambitiøst mål om, at fjernvarme skal være 100% CO2-neutral allerede i 2025 og arbejder derfor på at erstatte de fossile brændsler med...

En bæredygtig landsby bliver til virkelighed

Føns på Vestfyn gjorde visionen om en bæredygtig landsby til virkelighed. I oktober 2015 skrottede landsbyen Føns oliefyret og etablerede et helt nyt flisfyret fjernvarmeværk, Føns Nærvarme. Varmecentralen forsyner 43 lokale husstande med varmt vand i radiatoren....

Har du brug for mere information?

  • Kontakt isoplus