⌂ » Fjernvarme

Fjernvarme

Fjernvarme er en driftsikker og effektiv løsning, der har miljøet og økonomien i fokus. isoplus leverer komplette præisolerede rørsystemer til fjernvarme og hjælper med at vælge de helt rigtige rør og komponenter til dit projekt.

Effektiv og CO2-venlig fjernvarme

Fjernvarme er en effektiv forsyning, der kan anvende stort set alle energikilder. Varmeforbruget bliver i stigende grad dækket af vedvarende energikilder som sol, vind, biomasse, biogas og geotermi. Præisolerede rør til fjernvarme bidrager til en miljørigtig udnyttelse af energikilderne og nedbringer udledningen af CO2.

Et lavenergi præisoleret rør fra isoplus er effektivt isoleret med polyurethanskum og beskyttet med et slag- og brudfast kapperør af HDPE. Konstruktionen sikrer en høj driftssikkerhed og et konstant lavt varmetab igennem hele rørsystemets levetid. Derfor er det en økonomisk fordelagtig og CO2-venlig løsning.

 

Den rette løsning til dit projekt

isoplus leverer præisolerede rørsystemer til alle typer løsninger med fjernvarme inden for varmetransmission, distribution, solvarme og lokalvarme.

Korrekt valg af rørsystem til fjernvarme sikrer den mest energiøkonomiske drift og optimal leveringssikkerhed hos forbrugeren. Valg af rørsystem afhænger af en lang række forskellige faktorer. Varmeprisen, ledningens længde, varmedensitet og kapacitet går typisk hånd i hånd med valg af rørtype og dimension.

isoplus’ produktprogram omfatter alle de komponenter, der skal til for at levere komplette præisolerede rørsystemer til fjernvarme. Et stort lager og et bredt produktprogram sikrer, at vi er i stand til at sammensætte optimale og konkurrencedygtige løsninger til såvel store som små opgaver.

Når det kommer til fjernvarme, har vi mange års erfaring med valg af rør, materialer og komponenter til fjernvarmeledninger, og vi kan hjælpe med at vælge den helt rigtige løsning til dit projekt.

Kontakt én af vores eksperter, når du har brug for teknisk assistance og personlig rådgivning eller læs mere om isoplus services.

Vil du vide mere om fjernvarme generelt, så gå ind på www.fjernvarme.info og læs om fjernvarmens historie, fordele, betydning for klimaet og meget mere.

Kontakt os

T  +45 6441 6109
E  iso@isoplus.dk

Fjernvarmerør og -tilbehør

Stålrør

Præisoleret stålrør er en solid og effektiv løsning til fjernvarme, hvor der er særlige krav til rørsystemet på grund af ekstra høje temperaturer og tryk.

isopex

isoplus’ præisolerede isopex rør med sin exceptionelle fleksibilitet passer ideelt til stikledninger, sekundære anlæg, hvor kontinuerlige driftstemperaturer ikke overstiger 85°C.

isoalupex

isoalupex er et fleksibelt fastrørssystem, der takket være sin unikke konstruktion passer perfekt til stikledninger i fjernvarmenet.

isoflex

isoplus’ præisoleret isoflex er et fast rørsystem, der er ideelt til stikledninger i fjernvarmesystemer med høje krav til temperatur og tryk.

Specialrør

isoplus er leveringsdygtige i en række produkter ud over dem, der findes i vores katalog og brochurer. Kontakt isoplus’ tekniske afdeling for at se, hvordan vi finder den rigtige løsning til dit projekt.

Muffer og tilbehør

isoplus tilbyder et komplet sortiment af muffer og montageafgreninger, som er lette at montere og vedligeholde.

isoplus PG alarmsystem

isoplus tilbyder tre forskellige alarmbokse med et tilhørende overvågningssystem, så du kan være sikker på at få den løsning, der passer bedst til dit projekts behov.

Referencer

Hele 34 km nye fjernvarme ledninger på vej i Holland

Overskudsvarme til 120.000 boliger Også hos ISOPLUS Holland er der stor fokus på reducering af CO2 udslip og en fremtid med mindre afhængighed af naturgas. Et vigtigt skridt på vejen hertil er aftalen om levering af rør til Hollandske Gasunie* og deres spændende...

Mange års samarbejde med HOFOR – skaber holdbare løsninger

Det gode samarbejde Samarbejdet mellem HOFOR og isoplus strækker sig mere end 10 år tilbage, med mange projekter rundt i hele København. Med isoplus serviceafdeling lokalt placeret i Hvidovre har vi hurtigt kunnet yde en effektiv og hurtig service til HOFOR i hele...

Grøn omstilling i Gentofte

De stigende gaspriser, påbuddet om udfasning af olie og gas til opvarmning og de aktuelle internationale tilstande har resulteret i stigende fokus på, og ønske om skift, til fjernvarme hurtigst muligt, i hele Danmark. Dette gælder også i Gentofte Kommune, hvor...

Pragmatisk samarbejde fik fjernvarmen frem til tiden i Trekantområdet

2021 var ikke det nemmeste år at planlægge og udføre store projekter. Men takket være et fleksibelt samarbejde kom TVIS alligevel 28 km længere med den grønne omstilling. Når fjernvarmen skal ud på de lange stræk i Trekantområdet, er det Trekantområdets...

Unik løsning i Glasgow

Nøglen til effektive og innovative løsninger ligger i branchekendskab og kontakt til specialviden, hvilket isoplus UK fik god brug for til et projekt med levering og montering af 800 meter af isoplus serie 2 præ-isolerede rør til Glasgow Universitets Campus....

Fjernvarme til fjeldet sætter teknisk rådgivning i fokus

Norge har investeret stort i miljøvenlig fjernvarme over det sidste årti. Tidligere har Norge haft adgang til særdeles billig el fra vandkraft, men landets stigende elpriser og stigende urbanisering har gennem de sidste 10 år gjort fjernvarmen enormt konkurrencedygtig...

Ledningsomlægninger skal bane vej for letbanen

Letbaner er ved at gøre sit indtog i Danmarks storbyer, og i hovedstaden er en ny letbane planlagt til at åbne i 2025 med 29 stationer mellem Ishøj og Lyngby. Letbaneanlæggelsen er et omfattende projekt, da der skal omlægges et større antal ledninger for at bane vejen...

Fjernvarme under fjordbunden i Hadsund

At etablere en godt 300 meter lang fjernvarmeledning lyder måske ikke så spektakulært, men der var noget helt særligt ved dette projekt, hvor den sydlige del af Hadsund blev koblet på fjernvarmen fra nordbyen. Ledningen skulle nemlig lægges en meter under sejlrenden i...

Styret underboring til stort projekt for Fjernvarme Horsens

Når der skal nedgraves op mod 200 km nye hovedledninger og 180 km stikledninger, så er det umuligt at undgå gener for borgerne. Mange veje skal graves op, hvilket kan medføre trafikale problemer, ødelagte veje og frustrerede borgere. For at skåne det omkringliggende...

Innovativt projekt med ny energicentral i Tårnby

TÅRNBYFORSYNING baner vejen frem med et nyt visionært projekt, hvor en energicentral bliver nyt samlingspunkt for områdets fjernvarme og -køling. Her skal de to systemer udnytte energien fra spildevandet. Anlægget vil blive det første af sin art i Danmark. Hvor man...

Har du brug for mere information?

  • Kontakt isoplus

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere