⌂ » Service & support » Dimensionering

Dimensionering

Korrekt dimensionering sikrer den bedste, mest optimale og økonomiske løsning samt besparelser i drift og vedligeholdelse på længere sigt.
At dimensionere et fjernvarmeanlæg er et regnestykke med mange faktorer. Et korrekt dimensioneret anlæg sparer dig for unødvendige omkostninger ved installation og sikrer samtidig langsigtede drifts- og vedligeholdelsesbesparelser.

Vores tekniske medarbejdere er altid klar til at hjælpe med dimensionering af dit anlæg. Kontakt os og få vejledning.

Er der behov for at dimensionere en mindre projekt eller et fordelingsnet, kan du benytte vores online beregningsværktøj isocalc for vejledende dimensionering af fjernvarmerør. I isocalc kan du opsætte beregningen med de forudsætninger, der gælder for netop dit projekt.

Vi gør opmærksom på, at beregningerne i isocalc er vejledende. Dimensionering af fjernvarmerør foretaget ved brug af værktøjet må kun betragtes som informative og bør altid kontrolleres af et rådgivende ingeniørfirma. isoplus kan ikke gøres juridisk eller teknisk ansvarlig for dimensioneringer foretaget i isocalc.

Kontakt os

T  +45 6441 6109
E  iso@isoplus.dk

Øvrige isoplus services

Projektering

Effektiv projektering sikrer dig et optimalt gennemført projekt og et driftssikkert energisystem. Hos isoplus vejleder vi i at gennemføre teknisk og økonomisk optimal projektering.

Muffemontage

isoplus har egen serviceafdeling med ca. 20 specialuddannede og certificerede montører, der kan hjælpe med montageopgaver og installation af alarmsystem.

Installation af alarmsystem

isoplus’ projektmedarbejdere og serviceafdeling tilbyder en række ydelser i forbindelse med nyetablering og renovering af alarmsystemer.

Totalentreprise

Med isoplus som totalentreprenør er hele dit projekt samlet ét sted – det giver tryghed og overskuelighed.

Kursus & uddannelse

isoplus arrangerer løbende kurser i nedlægning og kvalitetssikring af præisolerede rørsystemer.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere