⌂ » Service & support » Muffemontage

Muffemontage

isoplus har egen serviceafdeling med ca. 20 specialuddannede og certificerede montører, der kan hjælpe med montageopgaver og installation af alarmsystem i forbindelse med både store og små projekter.
Mens mange af isoplus præisolerede rørsystemer er installeret af kunder og specialiserede entreprenører, har isoplus også et team af kvalificerede og erfarne montører.

Serviceafdelingen står til rådighed med hjælp og vejledning i forbindelse med installation af rørsystemer til fjernvarme, fjernkøling og industri. Vi arbejder i tæt dialog med vores kunder og følger projekterne lige fra projekteringsfasen til endelig aflevering.

isoplus kan tilbyde assistance inden for følgende områder:

  • Muffe- og afgreningsmontage
  • Opskumning af muffer, med egne skummaskiner
  • Montage og isolering af anboringer
  • Montage og isolering af specialkonstruktioner
  • Montage af alarmsystem

Skal der i dit projekt installeres et specialdesignet rørføring, så kan isoplus serviceafdelingen hjælpe med at isolere konstruktionen efterfølgende.

isoplus serviceafdeling har samtidig en række af alarmmåleteknikere, som tilbyder assistance med indmåling af nye alarmsystemer, nøjagtig lokalisering af lækager eller renovering af alarmsystem.

Kontakt os

T  +45 6441 6109
E  iso@isoplus.dk

Øvrige isoplus services

Projektering

Effektiv projektering sikrer dig et optimalt gennemført projekt og et driftssikkert energisystem. Hos isoplus vejleder vi i at gennemføre teknisk og økonomisk optimal projektering.

Dimensionering

Korrekt dimensionering sikrer den bedste, mest optimale og økonomiske løsning samt besparelser i drift og vedligeholdelse på længere sigt.

Installation af alarmsystem

isoplus’ projektmedarbejdere og serviceafdeling tilbyder en række ydelser i forbindelse med nyetablering og renovering af alarmsystemer.

Totalentreprise

Med isoplus som totalentreprenør er hele dit projekt samlet ét sted – det giver tryghed og overskuelighed.

Kursus & uddannelse

isoplus arrangerer løbende kurser i nedlægning og kvalitetssikring af præisolerede rørsystemer.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere