⌂ » Solvarme

Solvarme

Solvarme er den reneste og mest bæredygtige energikilde til produktion af fjernvarme. isoplus leverer skræddersyede præisolerede løsninger for optimal tilslutning. Kontakt os for mere information eller konkrete beregninger på dit projekt.

Solvarme er en teknologi, der er blevet gennemtestet og forbedret gennem årtier. Storskala solvarme er et væsentligt supplement til andre energikilder i produktion af fjernvarme. Det er den reneste og mest bæredygtige af alle energikilder, idet den slet ikke udleder CO2. Derudover er solvarmeløsningen en vigtig energiressource til at imødegå en del af de stærkt stigende energipriser og usikkerheden om den fremtidige energiforsyning.

I modsætning til andre alternative energikilder kan energien i varmt vand med denne løsning lagres for at blive brugt i perioder, hvor solen ikke skinner. Effektiviteten kan dermed opretholdes på trods af et lavere soludbytte i perioder. Lagringen af det opvarmede vand sikrer en bedre udnyttelse af solens energi og gør solvarmeløsninger endnu mere profitable.

Energi fra sol er en konstant gratis energikilde, hvor du i systemets levetid ofte kun skal tage hensyn til driftsomkostninger, som er kendt for at være minimale sammenlignet med andre løsninger.

isoplus har mulighed for at skræddersy præisolerede rørsystemer, der matcher netop dine behov og sørger for optimal tilslutning til løsningen.

Vi står til rådighed for hjælp til statisk beregning og konstruktion af anlægget, som er en væsentlig forudsætning for at sikre anlæggets tekniske levetid.

Download solvarmebrochuren for mere information om isoplus’ præisolerede løsninger til solvarme.

Kontakt os

T  +45 6441 6109
E  iso@isoplus.dk

Referencer

Norsk solvarme i storskala er fremtiden

Storskala solvarme er en vigtig energiressource til at imødegå en del af de stærkt stigende energipriser og usikkerheden om den fremtidige energiforsyning. Også i Norge er solvarme vigtig. Det repræsenterer nytænkning hos nordmændene at investere i solenergi – men...

Har du brug for mere information?

  • Kontakt isoplus

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere