⌂ » Om os » Miljø & bæredygtighed

Miljø & bæredygtighed

Vi arbejder hele tiden for at sikre, at de gældende miljøkrav overholdes overalt i isoplus koncernen.
isoplus arbejder ud fra et integreret miljøstyringssystem ihht. ISO 14001. Vi tilpasser løbende produktprogram, produktionsmetoder og -teknologi den teknologiske udvikling og branchens krav både hvad angår kvalitets- og miljøstyring samt arbejdsmiljø.

Derudover har vores ledelse forpligtet sig til løbende at vurdere behovet for og gennemføre efteruddannelse og dygtiggørelse af alle vores medarbejdere.

 

Det er vores klare politik at:

  • efterleve gældende og være på forkant med nye love, bestemmelser, standarder og normer i relation til vores kvalitets- og miljøstyringssystem
  • sikre løbende forbedringer og forebygge risiko for forurening i virksomhedens aktiviteter
  • sikre en kontinuerlig sammenhæng mellem vores miljømålsætninger ved årlige evalueringer og tilpasninger af vores politikker og mål
  • sikre en løbende efteruddannelse og træning af medarbejderne, således at deres kvalifikationer tilpasses de aktuelle behov og fremtidige markedskrav
  • vores holdninger til miljøspørgsmål skal være præget af åbenhed, og at disse til enhver tid skal være frit tilgængelige for vores kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere
  • skabe en virksomhedsånd, der motiverer medarbejderne til at fremsætte nye ideer, komme med forbedringsforslag samt aktivt deltage i virksomhedens miljøopgaver

Vores høje engagement og forpligtelse til miljøsikring skyldes ikke mindst, at vores moderselskab i Østrig er placeret i et miljøfølsomt naturområde, hvor der stilles specielt strenge nationale og lokale miljøkrav til produktion.

Vi stiller naturligvis de samme krav til vores underleverandører som til os selv. De skal ligeledes være enten miljøcertificerede eller kunne dokumentere, at de lever op til alle gældende miljøkrav og ikke mindst vores standard.

 

Kontakt os

T  +45 6441 6109
E  iso@isoplus.dk

Om isoplus

Siden 1993 har vi været på forkant med udviklingen, og forsket i nye teknologier for at levere de bedste, mest effektive og mest bæredygtige løsninger til fjernvarme og fjernkøling.

Vores organisation

isoplus Danmark er en del af isoplus-gruppen, som består af flere separate produktions- og salgsselskaber i hele Europa.

Produktion

Produktion af isoplus præisolerede rørsystemer er strategisk placeret på ni fabrikker tæt på vores største markeder. Det sikrer stor fleksibilitet og leveringssikkerhed.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring (QA) har en stor betydning i isoplus koncernen. isoplus kvalitetsingeniører sikrer dagligt, at alt kører efter planen og bidrager derudover til at fastlægge og beregne højere sikkerhed end foreskrevet i normerne.

Affaldshåndtering

Produktion af præisolerede rørsystemer genererer en mindre mængde restaffald. Det har vi klare procedurer for at håndtere.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere