⌂ » Service & support » Installation af alarmsystem

Installation af alarmsystem

isoplus’ projektmedarbejdere og serviceafdeling tilbyder en række ydelser i forbindelse med nyetablering og renovering af alarmsystemer.

Vi vil gerne sikre os, at du kommer bedst muligt i gang med dit nye alarmsystem. Derfor står et hold af alarmeksperter fra isoplus’ serviceafdeling klar til at supportere dig igennem hele processen. Vi kan hjælpe dig godt i gennem idéfasen, installation og opsætning, den løbende drift samt renovering af de eksisterende alarmbokse, når den tid kommer.

Når du har købt dit isoplus PG alarmsystem, så sørger vi for, at alarmboksen konfigureres i overensstemmelse med dit projekts krav og specifikationer. Vi sender en af vores dygtige alarmteknikere ud for at installere alarmboksen hos dig, så du er sikret en korrekt installation. I mens alarmboksen bliver installeret, sørger vores teknikere for at opsætte brugerfladen isoplus PGweb til dine specifikke ønsker og behov. Herefter har du fuldstændig frihed til at koncentrere dig om driften, for isoplus PG alarmsystemet overvåger nu dine fjernvarmeledninger, og du får besked ved alarm uanset hvor du befinder dig.

Har du brug for assistance til at lokalisere den præcise beliggenhed for en fejl, så er vores alarmteknikere eksperter i at måle ud med impulsreflektometer. På den måde kan du være sikker på, at fejlen bliver udbedret hurtigt og bedst muligt. Vi kan naturligvis også træde til, hvis du skulle have brug for hjælp til at udbedre fejlen.

 

isoplus serviceafdeling kan hjælpe med:

  • Valg af alarmsystem
  • Design af alarmsystem
  • Udarbejdelse af alarmtegninger
  • Montage af alarmkomponenter
  • Gennemmåling med impulsreflektometer
  • Udarbejdelse af målerapport for nye anlæg
  • Opdatering og renovering af eksisterende alarmsystemer
  • Opdatering af eksisterende alarmtegninger
  • Etablering af serviceaftaler

Kontakt os

T  +45 6441 6109
E  iso@isoplus.dk

Øvrige isoplus services

Projektering

Effektiv projektering sikrer dig et optimalt gennemført projekt og et driftssikkert energisystem. Hos isoplus vejleder vi i at gennemføre teknisk og økonomisk optimal projektering.

Dimensionering

Korrekt dimensionering sikrer den bedste, mest optimale og økonomiske løsning samt besparelser i drift og vedligeholdelse på længere sigt.

Muffemontage

isoplus har egen serviceafdeling med ca. 20 specialuddannede og certificerede montører, der kan hjælpe med montageopgaver og installation af alarmsystem.

Totalentreprise

Med isoplus som totalentreprenør er hele dit projekt samlet ét sted – det giver tryghed og overskuelighed.

Kursus & uddannelse

isoplus arrangerer løbende kurser i nedlægning og kvalitetssikring af præisolerede rørsystemer.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere