⌂ » Om os » Kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring (QA) har en stor betydning i isoplus koncernen. For at sikre en kontinuerlig kvalitetssikring på et højt niveau, er alle produktionsenheder certificeret med ISO 9001.
Vores QA-systemer dækker alle virksomhedsprocesser inklusive produktion, planlægning og projektering samt montage af produkterne, der udføres af isoplus.

isoplus’ kvalitetsingeniører sikrer dagligt, at alt kører efter planen og bidrager derudover til at fastlægge og beregne højere sikkerhed end foreskrevet i normerne.

I isoplus gruppen overholder vi ikke blot EN normerne EN253, EN448, EN488, EN489, EN13941, EN14419, EN15632 og EN15698, vi går gerne et skridt videre for at sikre en endnu højere kvalitet.

Inden råvarerne kommer inden for døren, får de en produktionsfrigivelse – denne gives på basis af en omfattende indgangskontrol iht. EN253. Derudover udtages løbende prøver, som undersøges i laboratoriet. De godkendte leverandører skal overholde retningslinjerne i ISO 9001 og skal kunne forelægge alle krævede og nødvendige prøvningsattester.

Under selve produktionen og efter en afsluttet arbejdsproces er alle vore medarbejdere forpligtet til at kontrollere deres arbejde i henhold til udarbejdede arbejdsanvisninger og kvalitetsplaner. At alle vores QA systemer og retningslinjer fungerer efter hensigten, sikrer en løbende prøvning og kontrol via uafhængige kvalitessikringsinstitutter.

Kontakt os

T  +45 6441 6109
E  iso@isoplus.dk

Om isoplus

Siden 1993 har vi været på forkant med udviklingen, og forsket i nye teknologier for at levere de bedste, mest effektive og mest bæredygtige løsninger til fjernvarme og fjernkøling.

Vores organisation

isoplus Danmark er en del af isoplus-gruppen, som består af flere separate produktions- og salgsselskaber i hele Europa.

Produktion

Produktion af isoplus præisolerede rørsystemer er strategisk placeret på ni fabrikker tæt på vores største markeder. Det sikrer stor fleksibilitet og leveringssikkerhed.

Miljø & bæredygtighed

isoplus er hele tiden ved at sikre, at de gældende miljøkrav overholdes overalt i isoplus koncernen. Vi har tilrettelagt produktionen, så miljøet og medarbejderne belastes mindst muligt.

Affaldshåndtering

Produktion af præisolerede rørsystemer genererer en mindre mængde restaffald. Det har vi klare procedurer for at håndtere.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere