⌂ » Om os » Organisation

Organisation

isoplus Danmark er en del af isoplus-gruppen, som består af flere separate produktions- og salgsselskaber i hele Europa.

isoplus-gruppen har mere end 30 års erfaring inden for produktion af præisolerede rørsystemer, og har i dag over 1500 ansatte.

isoplus-gruppen leverer årligt tusindvis af kilometer af præisolerede rør i dimensioner fra DN20 og helt op til DN1200. Med ni fabrikker placeret strategisk tæt på vores markeder sikres stor fleksibilitet og leveringssikkerhed.

isoplus er repræsenteret i over 30 lande. Fra vores kontor i Danmark servicerer vi kunder i Danmark, Norge og Storbritannien. Vi er ca. 100 dedikerede medarbejdere, der brænder for at udvikle rørsystemer til fjernvarme og fjernkøling, som gør en forskel for den enkelte kunde og miljøet.

Kontakt os

T  +45 6441 6109
E  iso@isoplus.dk

Om isoplus

Siden 1993 har vi været på forkant med udviklingen, og forsket i nye teknologier for at levere de bedste, mest effektive og mest bæredygtige løsninger til fjernvarme og fjernkøling.

Produktion

Produktion af isoplus præisolerede rørsystemer er strategisk placeret på ni fabrikker tæt på vores største markeder. Det sikrer stor fleksibilitet og leveringssikkerhed.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring (QA) har en stor betydning i isoplus koncernen. isoplus kvalitetsingeniører sikrer dagligt, at alt kører efter planen og bidrager derudover til at fastlægge og beregne højere sikkerhed end foreskrevet i normerne.

Miljø & bæredygtighed

isoplus er hele tiden ved at sikre, at de gældende miljøkrav overholdes overalt i isoplus koncernen. Vi har tilrettelagt produktionen, så miljøet og medarbejderne belastes mindst muligt.

Affaldshåndtering

Produktion af præisolerede rørsystemer genererer en mindre mængde restaffald. Det har vi klare procedurer for at håndtere.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere