⌂ » Om os

Om isoplus

isoplus er en ledende leverandør af præisolerede rørsystemer til fjernvarme og fjernkøling. Vores innovative tilgang og den bedste service i branchen er nøglen til effektive løsninger.

 

Siden grundlæggelsen i 1993 har vi været på forkant med udviklingen, og forsket i nye teknologier for at levere de bedste, mest effektive og mest bæredygtige løsninger til fjernvarme og fjernkøling. Vi tilpasser hele tiden vores produkter og serviceydelser for at imødekomme markedets behov og krav om bæredygtige og energibesparende løsninger.

isoplus’ stærke position skyldes uden tvivl vores evne til at være innovative og tilpasningsparate, mens vores supportteam af udviklere, teknikere og salgsmedarbejdere altid har fokus på at levere den mest optimale og mest økonomiske løsning.

Det er vores målsætning at være branchens hurtigste, mest fleksible og mest pålidelige samarbejdspartner.

Fleksibel
Vi er innovative og ser muligheder frem for begrænsninger. Det handler om at betragte tingene fra et anderledes perspektiv for at finde den bedste løsning på en udfordring.

Hurtig
Energiprojekter kræver hurtig fremgang både når det gælder planlægning, design og installation. Vi arbejder som et team for at sikre kvalitetsløsninger til tiden.

Pålidelig
Vores fornemmeste opgave er at levere den helt rigtige løsning hver gang. Åbenhed, dialog og nærvær er derfor en selvfølge. Det er vores ambition at levere branchens bedste service og altid gøre det lidt bedre end kunden forventer.

 

Vores præisolerede rørsystemer fremstilles i henhold til gældende europæiske normer og retningslinjer og under løbende kvalitetskontrol. Vi tilbyder et komplet byggesystem af rør og komponenter kendetegnet ved en enkel og hurtig montage, hvor trafikken, omgivelserne og miljøet belastes mindst muligt.

isoplus Danmark er en del af isoplus-gruppen, som har over 30 års erfaring i branchen. 

 

 

 

Kontakt os

T  +45 6441 6109
E  iso@isoplus.dk

Bliv en del af teamet

Se ledige stillinger

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere