⌂ » Lokalvarme

Lokalvarme

Miljørigtig varme i små distributionsnet er en pålidelig løsning, der med præisoleret rørsystem fra isoplus sikrer dig garanteret levetid
i 30-50 år.

Lokalvarme er en enkel varmeløsning målrettet husstande uden for fjernvarmenettet. Et lokalvarmenet opererer med selvstændig centralt placeret varmeproduktion, der kan forsyne alt fra ganske få husstande til en hel landsby eller et industriområde.

I mindre bysamfund opvarmes der typisk med centralvarmeanlæg med brænde- pille- eller oliefyr. Lokalvarme gør forsyningen mere bæredygtig ved at udnytte vedvarende energikilder som sol og biomasse.

Lokalvarme et driftssikkert system. isoplus præisolerede rør til lokalvarme er effektivt isoleret med polyurethanskum og beskyttet med et slag- og brudfast kapperør af HDPE. Det sikrer et konstant lavt varmetab og garanteret levetid i 30-50 år.

Kontakt os

T  +45 6441 6109
E  iso@isoplus.dk

Rør og tilbehør til lokalvarme

Stålrør

Præisoleret stålrør er en solid og effektiv løsning til fjernvarme og fjernkøling, samt industrielt brug, hvor der er særlige krav til rørsystemet på grund af ekstra høje temperaturer og tryk

isopex

isoplus’ præisolerede isopex rør med sin exceptionelle fleksibilitet passer ideelt til stikledninger, sekundære anlæg og lokalvarmeanlæg, hvor kontinuerlige driftstemperaturer ikke overstiger 85°C.

isoalupex

isoalupex er et fleksibelt fastrørssystem, der takket være sin unikke konstruktion passer perfekt til stikledninger i fjernvarmenet.

isoflex

isoplus’ præisoleret isoflex er et fast rørsystem, der er ideelt til stikledninger i fjernvarmesystemer med høje krav til temperatur og tryk.

isocu

isocu er ideelt til stikledninger i fjernvarmesystemer med høje krav til temperatur og tryk.

isoclima

isoclima er et fleksibelt rørsystem af stød- og slagresistent HDPE, særligt velegnet til transport af koldt vand.

Specialrør

isoplus er leveringsdygtige i en række produkter ud over dem, der findes i vores katalog og brochurer. Kontakt isoplus’ tekniske afdeling for at se, hvordan vi finder den rigtige løsning til dit projekt.

Muffer og tilbehør

isoplus tilbyder et komplet sortiment af muffer og montageafgreninger, som er lette at montere og vedligeholde. 

isoplus PG alarmsystem

isoplus tilbyder tre forskellige alarmbokse med et tilhørende overvågningssystem, så du kan være sikker på at få den løsning, der passer bedst til dit projekts behov.

Referencer

Rochester Universitet – Fra damp til varmt vand

Rochester Universitet er en af USAs største forskningsuniversiteter. Der tilbydes over 200 akademiske studiefag, mere end 2.000 undervisnings- og fakultetspersonale og ca. 10.000 studerende på universitetet, hvilket stiller store krav til fjernvarmesystemets kapacitet...

En bæredygtig landsby bliver til virkelighed

Føns på Vestfyn gjorde visionen om en bæredygtig landsby til virkelighed.   I oktober 2015 skrottede landsbyen Føns oliefyret og etablerede et helt nyt flisfyret fjernvarmeværk, Føns Nærvarme. Varmecentralen forsyner 43 lokale husstande med varmt vand i radiatoren....

Har du brug for mere information?

  • Kontakt isoplus

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere