⌂ » Referencer / Grøn omstilling i Gentofte

De stigende gaspriser, påbuddet om udfasning af olie og gas til opvarmning og de aktuelle internationale tilstande har resulteret i stigende fokus på, og ønske om skift, til fjernvarme hurtigst muligt, i hele Danmark.

Dette gælder også i Gentofte Kommune, hvor udbygningen af fjernvarmen er i fuld gang, til de mere end 6000 ejendomme, der frem til 2028 vil få mulighed for at tilslutte sig.

Udbygningen sker som en del af den grønne omstilling, hvor ambitionen, allerede i 2010, var at udbygge det eksisterende fjernvarmenet, til at dække hele kommunen.

Selve projektet er opdelt i flere entrepriser, og isoplus er valgt som rør- og komponentleverandør til de første udbygningsområder.

Med den travlhed der er i branchen, er vi tillige glade for at vi har stærkt serviceteam, der kan være entreprenørerne behjælpelige med montage af både svejse- og krympemuffer.

Med isoplus 380° servicepakke er teknisk rådgivning og installering samt udarbejdelse af rørstatik og alarmtegninger naturligvis inkluderet i leveringerne, ligesom det også er en naturlig del af vores ekstraordinære service, at alarmtekniker, Poul Rappold, installerer alarmbokse og gennemmåler systemet inden den endelige aflevering.

Fjernvarmen er ikke længere en sæsonbetonet branche.

Bæredygtighed og grønne løsninger er i konstant høj kurs, og vi er, hos isoplus, rigtig glade for at vi med dette projekt, kan bidrage til en betragtelig reduktion af Gentofte kommunes CO2 udledninger.

Download referencen i pdf
Kunde: Gentofte Fjernvarme
Tidshorisont: August 2021 – December 2028

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere