⌂ » Referencer / Hele 34 km nye fjernvarme ledninger på vej i Holland

Overskudsvarme til 120.000 boliger
Også hos ISOPLUS Holland er der stor fokus på reducering af CO2 udslip og en fremtid med mindre afhængighed af naturgas.
Et vigtigt skridt på vejen hertil er aftalen om levering af rør til Hollandske Gasunie* og deres spændende projekt WarmtelinQ, en transmissionsledning, der skal anvende overskudsvarmen fra Rotterdam Havn, til opvarmning af bl.a. 120.000 boliger i Syd-Holland.

Rørledningen løber fra Rotterdam via Vlaardingen, Schiedam, MiddenDelfland, Delft og Rijswijk til Haag, og inkluderer adskillige stikledninger, bl.a. en der skal gøre det muligt at opvarme drivhusene i den vestlige del af Holland. Det omfattende WarmtelinQ projekt er derfor også kendt som ”Rørledningen tværs igennem”.

Også mht. levering er der tænkt på miljøet. Fra ISOPLUS´ fabrik i Hohenberg, Østrig er 300 læs alene til første del af projektet, sendt med tog, direkte til Moerdijk i Holland.
ISOPLUS har tillige leveret præ-isolerede rør til nok et Gasunie projekt, nemlig EET (Eems Energy Terminal), der inkluderer installationen af et flydende LNG-anlæg i Eemshaven (Groningen). Projektet blev færdiggjort på rekordtid og har været i drift siden september 2022. Formålet med anlægget er at minimere afhængigheden af russisk gas. Det har derfor stor opbakning fra den
hollandske regering.

Download referencen i pdf
Kunde: Gasunie – Energinet udbyder i Holland og Nordtyskland
Tidshorisont: 2022-2023

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere