⌂ » Nyheder / Innovativt bukkeværktøj sikrer kvalitet i rørsystemer med store dimensioner

Skal der en vinkel på præisolerede stålrør i store dimensioner, så er der mange fordele at hente ved at bukke rørene on site.

Hos isoplus har du muligheden for at leje bukkeværktøj med operatør, der kan bukke i dimensioner DN450-800 og i vinkler fra 9,5 og helt op til 16 grader.

Optimer dit statiske design

Bukkeværktøjet beregner og monitorerer hele bukkeprocessen, hvor rørene bukkes skånsomt indefra.

Denne metode sikrer, at skumisoleringen, alarmtråde og udvendig kappe forbliver intakte. Dermed er rørsystemets isoleringsværdier også bevaret. Du bibeholder således et system med konstant lavt varmetab og en garanteret levetid på 30-50 år.

I rørsystemer med store dimensioner er buerør en fleksibel og robust løsning. Bukkede rør har færre samlinger, og du undgår helt smigskæringer og den ekstra spændingskoncentration i vinkelændringen.

Lave anlægsomkostninger og høj fleksibilitet

Bukkeværktøjet leveres som en containerløsning, som kan flyttes til byggepladsen for at bukke rørene on site. Det betyder, at du kan fastlægge den nøjagtige retningsændring efter udgravning af kanal har fundet sted.  Samtidig minimeres både leveringstider og transportomkostninger.

 

Overvejer du brug af buerør i dit næste projekt, så kontakt Jens Rasmussen på j.rasmussen@isoplus.dk eller 63415063 for mere information.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere