⌂ » Nyheder / Vigtig information fra isoplus omkring coronavirus/COVID-19

Hos isoplus følger vi naturligvis de nationale sundhedsmyndigheders til enhver tid gældende anbefalinger, og tager derudover også vores egne fornuftige forholdsregler. Både for at passe godt på hinanden, og for ikke at bringe andre i unødig risiko.

I forhold til isoplus fabrikker, og dermed sikring af isoplus Danmarks fortsatte forsyning af rør og komponenter, blev det besluttet allerede 2. marts 2020 at lukke for alle eksterne besøg på vores fabrikker og kontorer.
Det gælder både kundebesøg og besøg af isoplus medarbejdere, som ikke har deres normale arbejdssted på den pågældende fabrik.

Hos isoplus vil vi som myndighederne i Danmark anbefaler, fortsætte med at kunne levere til vores kunder, dog formentlig med en mulighed for en længere leveringstid.
Vi sender langt de fleste kollegaer hjem med mulighed for hjemmeopkobling, så jeres normale kontaktperson vil stadig kunne træffes på mail og telefon.

isoplus Fjernvarmeteknik A/S har Skandinaviens største lager inden for præisolerede rør og komponenter. Vi får også fortsat leverancer fra vores fabrikker, og føler vi os derfor godt rustet til en kommende periode, hvor markederne desværre vil blive berørt af den internationale og nationale udvikling omkring COVID-19.

Vi aflyser alle planlagte kurser i resten af marts måned, ligesom vores demodag den 26. marts også bliver udsat til et andet tidspunkt. Mere herom bliver sendt til de kunder, der er tilmeldt de forskellige aktiviteter.

Vi ønsker det bedste for alle, og vi vil inden for de næste 14 dage komme med en opdateret situationsrapport omkring leverancer fra isoplus.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere