⌂ » Ledige stillinger / Projekttekniker

Projekttekniker

Til vores Salg og Projekt afdeling der i dag består af et engageret team på 9 kollegaer, søger vi en projekttekniker til et alsidigt job inden for tilbud og projektering af præisolerede rørsystemer – et job hvor to dage sjældent er ens. Vi arbejder i et udviklende, internationalt og uhøjtideligt miljø, hvor du har mulighed for at skabe din egen platform.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af tilbud
  • Dokumentation
  • Dimensionering
  • Varmetabsberegning
  • Projektering
  • Teknisk support både internt og eksternt, til forhandlere, kunder og sælgere

Hvem er du?

Du har en teknisk uddannelse, gerne som teknisk designer eller tilsvarende, evt. med erfaring fra et lignende job. Har du en helt anden baggrund, fra en teknisk salgsafdeling og med indgående kendskab til ovenstående opgaver – så hører vi også gerne fra dig.

Du er fleksibel både på såvel arbejdsopgaver som arbejdstid og udviser stor selvstændighed, men kan samtidig arbejde som en del af et team. Du er en kreativ problemløser, som udviser initiativ og engagement.

Du kan arbejde under pres – og samtidig bevare det gode humør og overholde deadlines. Sprogligt er du fortrolig med skandinavisk og engelsk i skrift og tale og så er du ikke mindst kundeminded og udadvendt.

Til gengæld tilbyder vi et job med fleksible arbejdstider, hvor du selv planlægger din arbejdsdag.

Hvem er vi?

isoplus Danmark er Europas førende leverandør af præisolerede fjernvarmerør med tilhørende serviceydelser. isoplus Danmark beskæftiger cirka 100 medarbejdere og servicerer kunder i Norden og Storbritannien.

Vi har et professionelt og uformelt miljø præget af team-ånd, hvor vi altid hjælper hinanden.

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, send derfor snarest din ansøgning med oplysning om din uddannelse og erhvervserfaring, og hvad du mener at kunne bidrage med hos isoplus. Enhver henvendelse behandles med fuld diskretion.

Vil du vide mere?

Kontakt Administrerende direktør Bo Olsen på tlf. 30 70 29 46 eller på e-mail bo@isoplus.dk, hvortil du også skal sende din ansøgning senest den 1. juli 2021.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere