⌂ » Nyheder / Sikkert og nemt alternativ til en præisoleret afgrening

Uanset hvad dit behov for afgreningsløsninger er, så kan du være helt sikker på at finde den rigtige løsning blandt isoplus’ varierede program af PE-svejseløsninger.

Med åbne svejseafgreninger og svejsesaddelafgreninger fra isoplus får du markedets hurtigste og mest enkle løsninger, når en stikledning eller afgrening skal etableres. Vi har produkterne, der sikrer en hurtig og sikker montage, der ved hjælp af elektrisk fusionssvejsning foregår igennem en kontrolleret og fuldt ud dokumenteret proces.

Ved installation af stikledninger bruges typisk præisolerede afgreninger, hvor der kræves overskæringer af hovedrøret. Dette kan resultere i et længere forsyningsstop i perioden, hvor en ny stikledning bliver installeret. Med isoplus’ svejseafgreningsløsninger er det kun nødvendigt at afisolere et minimum af hovedrøret og svejse svejsestudsen på, der hvor stikledningen skal tilkobles. Dette sikrer, at svejseafgreningen får en nem og sikker integrering i det eksisterende rørsystem. Ved brug af åbne svejseafgreninger og svejsesaddelafgreninger sparer du dermed både komponenter og tid – en perfekt løsning, når en stikledning skal tilsluttes i et etableret rørsystem.

 

En sikker løsning

Svejsesaddelafgreninger og de åbne svejseafgreninger monteres udelukkende med elektrisk fusionssvejsning, hvor afgreningen og røret svejses sammen til en fast enhed. Det sikrer en tæt samling, der beskytter rørsystemet mod udefrakommende korrosion på stålrøret i hele rørsystemets levetid.

Alle dimensioner af svejsesaddelafgreninger og åbne svejseafgreninger monteres med isoplus’ to svejsecomputere; isowelder eller isowelder compact, som kun kræver 230 V nettilslutning.

For at sikre korrekt svejsetemperatur kalibreres svejsecomputeren med udgangspunkt i muffens temperatur før hver eneste svejsning.

 

Veldokumenteret svejseforløb

Under hele svejseforløbet beregner svejsecomputeren svejsningens idealkurve, som bliver vist med svejsetid og temperatur i displayet. Alle kurver gemmes på et USB-stik, som kan aflæses i maskinens display eller udskrives fra PC efter overførsel til en central server.

Svejsecomputeren kan fjernsupporteres, da data fra maskinens log sendes til isoplus’ server via GSM umiddelbart efter udført svejsning.

Du kan vælge mellem to typer af svejsecomputere fra isoplus – isowelder eller isowelder compact. Den ultralette isowelder compact sikrer det gode arbejdsmiljø og er særlig oplagt, når der arbejdes under trange forhold. isowelder compact kræver kun 230 V og eliminerer derfor behovet for en generator.

Med velafprøvet teknologi og et dokumenteret svejseforløb er du sikker på at kunne finde den rigtige løsning til dit projekt i isoplus’ produktsortiment.

 

Kontakt teknisk chef Jens Rasmussen på j.rasmussen@isoplus.dk eller 63415063 for mere information.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere