⌂ » Nyheder / Pressemeddelelse: Organisationsændring i isoplus

Det i ledelsen planlagte generationsskifte – som blev offentliggjort i august 2018 – er nu gennemført, da tidligere administrerende direktør Verner Rosendal er fratrådt og ledelsesansvaret for isoplus Danmark er overdraget til administrerende direktør Bo Olsen.

Bo Olsen har været ansat i isoplus siden 2004 og har siden gjort karriere primært som ansvarlig for salg og service til det danske marked, senest som viceadministrerende direktør.

”Jeg ser frem til fortsat at styrke isoplus’ position på markedet. På trods af de omskiftelige politiske vinde i fjernvarmebranchen står isoplus stærkt, og jeg er stolt af at skulle lede en virksomhed, der har det rigtige medarbejder-team og samtidig er velkonsolideret. Således kan vi også i fremtiden være det foretrukne valg for både kunder og medarbejdere. Og så brænder jeg naturligvis for at tage fat på de nye ledelsesmæssige opgaver som administrerende direktør”, siger Bo Olsen og afslutter: ”Vi ønsker alle Verner Rosendal held og lykke fremadrettet og takker for en helt fantastisk indsats for isoplus gennem de sidste 25 år”.

Organisationsændringen medfører ingen ændringer i forhold til kunder, samarbejdspartnere eller de markeder isoplus befinder sig på.

For yderligere kommentarer, kontakt:
Bo Olsen, administrerende direktør, b.olsen@isoplus.dk
Mobil 30 70 29 46

Fakta:
isoplus Danmark er ansvarlig for salg til det danske marked, men også til det øvrige Skandinavien, England, Estland, Canada og USA.

isoplus-gruppen har mere end 35 års erfaring inden for produktion af præisolerede rørsystemer med lavt varmetab, der altid lever op til branchens normer og krav. Vi er desuden en innovativ og moderne virksomhed, der leverer høj kvalitet både når det gælder vores produkter og vores tekniske serviceydelser. Det er vores målsætning at være branchens hurtigste, mest fleksible og mest pålidelige samarbejdspartner.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere