⌂ » Nyheder / Pressemeddelelse: Ny kommerciel direktør ansat i isoplus Fjernvarmeteknik A/S

Pr. 11. marts 2019 styrker isoplus ledelsen med ansættelsen af Kommerciel direktør Claus Jarlgaard Jensen. Claus Jarlgaard Jensen indgår således i virksomhedens direktion sammen med Administrerende direktør Bo Olsen.

Som Kommerciel direktør vil Claus Jarlgaard Jensen varetage ansvar for Økonomi, Lager, Indkøb, It samt enkelte eksportlande; Storbritannien, Nordamerika, Estland og Finland.

Claus Jarlgaard Jensen er 56 år gammel og har indgående kendskab til isoplus, da han de seneste 2 år har været bestyrelsesformand for isoplus Fjernvarmeteknik A/S. Han kommer senest fra en stilling som Business development director hos Poul Schou A/S, og har desuden gennem 32 år hos Riegens A/S haft flere forskellige ledelsesmæssige poster samt projektsalg på B2B markeder.

 

Administrerende direktør Bo Olsen udtaler: ”Vi styrker nu ledelsen hos isoplus med Claus som er en stærk profil, der udover sine betydelige ledelses- og forretningsmæssige kompetencer tillige har stor viden om virksomheden fra hans rolle som bestyrelsesformand. Jeg er derfor utrolig glad både på egne og isoplus’ vegne over, at Claus har sagt ja til at indtræde i rollen som Kommerciel direktør, og jeg ser frem den positive synergieffekt som et endnu tættere fremtidigt samarbejde mellem os vil bringe”.

Claus Jarlgaard Jensen kommenterer: ”Jeg ser isoplus Fjernvarmeteknik som en spændende virksomhed med et stort potentiale. For mig er denne nye udfordring et perfekt match med mine kompetencer, hvor jeg skal varetage det kommercielle ledelsesansvar, udvikle eksportsalget, og være med til at forme isoplus strategisk i fremtiden”.

 

For yderligere kommentarer kontakt:

Administrerende direktør Bo Olsen: b.olsen@isoplus.dk, 30 70 29 46

Kommerciel direktør Claus Jarlgaard Jensen: c.jensen@isoplus.dk, 40 37 45 46

 

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere