⌂ » Nyheder / isoplus søger intern servicekoordinator til Hvidovre afdeling

Til vores serviceafdeling i Hvidovre, søger vi en fuldtids intern servicekoordinator. Hvis du er et ordensmenneske med naturlige tekniske og administrative evner, der har disciplin til at arbejde selvstændigt, er det måske dig. Til vores serviceafdeling i Hvidovre, søger vi en fuldtids intern servicekoordinator. Hvis du er et ordensmenneske med naturlige tekniske og administrative evner, der har disciplin til at arbejde selvstændigt, er det måske dig.

Arbejdsopgaverne består primært af:
• Fakturering af montagearbejde

• Klargøring og aflevering af dokumentation ifbm. kvalitetssikring

• Bestilling af materialer til brug for serviceafdelingen

• Diverse ad hoc opgaver f.eks. klargøring til møder og kurser

Du skal forvente, at din tid bliver fordelt på de forskellige opgaver – så det er vigtigt at du har stor lyst til alle arbejdsopgaverne.

Hvem er du?
Du er formentlig kontoruddannet, teknisk assistent/designer eller lignende og er en positiv og ansvarlig person med en kundeminded tilgang. Du har stor erfaring med de administrative rutiner der er forbundet med en salgs- og serviceorganisation, og evner at sætte dig ind i et teknisk komplekst produktprogram.
Du har engagement, er initiativrig og overholder deadlines.
Desuden kan du lide at arbejde selvstændigt, men kan samtidig arbejde som en del af et team. Der arbejdes ofte op mod deadlines, så det er vigtigt at du kan have flere bolde i luften og samtidigt bevare det gode humør.
Du har erfaring med Navision og Microsoft Office.

Hvem er vi?
isoplus Danmark er en førende leverandør af præisolerede fjernvarmerør med tilhørende serviceydelser. Vi beskæftiger cirka 100 medarbejdere og servicerer kunder i Norden og Storbrittanien. Vi har hovedkontor i Middelfart og en afdeling i Hvidovre.
Vi har et professionelt, men uformelt miljø præget af team-ånd, hvor vi hjælper hinanden i pressede situationer.

Vil du vide mere?
Kontakt os på iso@isoplus.dk eller tlf. 64 41 61 09
Vi ønsker hurtig ansættelse og kalder løbende til samtale til den rette er fundet. Send derfor snarest din ansøgning til iso@isoplus.dk med oplysning om din uddannelse og erhvervserfaring, og hvad du kan bidrage med hos isoplus.

 

 

 

 

 

 

 

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere