⌂ » Nyheder / isoplus lancerer nyt alarmsystem i samarbejde med Pipeguard

Vi kan med stor stolthed annoncere, at isoplus har indgået et nyt samarbejde med Pipeguard. Derfor kan vi nu tilbyde vores kunder tre nye banebrydende alarmbokse, så du er sikret den bedst mulige beskyttelse af din investering.

Den svenske virksomhed Pipeguard er eksperter i alarmsystemer. Deres produkter har været på markedet siden 2000, og teknologien bag alarm- og overvågningsprodukter er blevet gennemarbejdet i mere end 40 år. De er internationalt anerkendt for deres brugervenlige og innovative tilgang til arbejdet med overvågning. Vi glæder os til at tage del i deres specialistviden og ser frem til et godt samarbejde til gavn for både isoplus og især for dig som kunde.

 

Tre nye alarmbokse med avanceret teknologi

 

Produktgruppen isoplus pipeguard kommer til at bestå af ikke mindre end tre produkter; isoplus microPG, isoplus miniPG og isoplus detectorPG. Udover at måle isolationsmodstanden og modstanden i alarmkredsen, måler de nye alarmbokse også den galvaniske spænding. Den galvaniske spænding kan give en indikation på, om en fejl er indefrakommende eller udefrakommende, og som bruger vil du derfor få et bedre overblik over dit anlæg. Derudover kan isoplus microPG og isoplus miniPG også tilsluttes et brøndovervågningssystem, så du kan blive alarmeret ved opstigende vand i en ventilbrønd.

isoplus microPG er et moderne værktøj til tidlig påvisning af fugt i polyurethanskummet og brud på alarmtråden, der kan håndtere 7500 meter alarmtråd i to kanaler. Alarmboksen leveres forberedt til både almindelig 230V strømforsyning og med batteriforsyning. isoplus miniPG er storebroren til isoplus microPG. Udover funktionerne fra isoplus microPG, kan denne alarmboks håndtere 7500 meter alarmtråd i hele fire kanaler. isoplus detectorPG er det simple svar på en effektiv alarmboks, hvor eventuelle fejl vises ved en tændt diode på selve boksen. Alarmboksen isoplus PGdetector kan tilsluttes SRO-anlæg via potentialfri relæudgang og leveres forberedt til almindelig 230V strømforsyning.

 

Det brugervenlige overvågningssystem giver dig et bedre overblik

 

Med både isoplus microPG og isoplus miniPG får du adgang til det avancerede overvågningsværktøj isoplus PGweb, hvor målingerne nemt kan tilgås, vurderes og sammenlignes. På den måde har du altid helt styr på, hvad der foregår i dit rørsystem. Udover at kunne se de aktuelle og presserende fejl, vil du også kunne holde øje med potentielle fejl. Det betyder, at du har mulighed for at planlægge fremtidige reparationer, så de kan udføres til mindst mulig gene for forbrugerne og mindre omkostninger hos værket. Gennem isoplus PGweb vil du også kunne holde øje med batteriets tilstand, så du kan få det tjekket og udskiftet inden uheldet er ude.

Den indsamlede data bliver lagret på en cloud baseret server, hvilket giver dig mulighed for at sammenligne anlæggets nuværende tilstand med tidligere målinger. Dette sikrer, at du altid har det bedste grundlag for vurdering af dit anlægs helbredstilstand.

Værktøjet er kendt for at være meget brugervenligt med en enkel og intuitiv struktur, og kan nemt anvendes uden computerfærdigheder. Systemet er webbaseret og kan tilgås fra både computeren, mobilen og tabletten – uanset hvor du er i verden.

Kontakt din lokale distriktschef eller teknisk chef Jens Rasmussen på j.rasmussen@isoplus.dk eller 6341 5063 for at høre mere om de nye isoplus pipeguard produkter.

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere