⌂ » Nyheder / Byggemodning i Malling – en solid løsning

På billedet ses Malling Varmeværks driftsleder Jan Møller (til venstre) og driftsassistent Søren Pedersen (til højre)

 

Den jyske hovedstad Aarhus er med sin vifte af uddannelser, kulturudbud og handelsliv en kæmpe magnet for bosætning, og det mærker man også i de mindre samfund omkring storbyen.

Det gælder også i Malling, 15 kilometer syd for Aarhus, hvor driftsleder Jan Møller hos det lokale varmeværk har travlt med at koble nye varmeforbrugere på fjernvarmenettet.

– Kommunen er ved at byggemodne et område på 32.000 kvadratmeter, hvor der kommer 300-400 nye parcelhuse, og aktuelt er der tre projekter med udlejningsejendomme, som i alt rummer cirka 150 lejemål. Generelt venter vi 400-600 nye forbrugere over de kommende to-tre år, så vi går ikke og keder os, konstaterer han med et smil. På grund af den stigende aktivitet har værket, der p.t. har godt 1800 forbrugere, for nylig valgt at ansætte medarbejder nummer tre i driften.

 

Attraktivt produkt

I forbindelse med byggemodning, udstykning og renovering bruger Malling Varmeværk konsekvent alupex rør fra isoplus til stikledninger – og generelt alle de steder, det er muligt.

– isoplus’ alupex rør udmærker sig ved at have en glat kappe, som der kan monteres svejsemuffer på. Det er for mig at se en Rolls Royce-model – man kan ikke gøre det bedre end det, mener Jan Møller.

Han tilføjer, at den lidt tykkere kappe også gør rørene meget mere robuste i anlægsfasen.

Ifølge driftslederen er isoplus mere end blot en leverandør for Malling Varmeværk.

– Ved mindre og mellemstore opgaver klarer vi selv projekteringen i samarbejde med isoplus, som foretager varmetabsberegning, dimensionering og bestykning af ledningsnet og stikledninger. Vi har et fantastisk godt samarbejde – og man får altid en god behandling, uanset om man er direktør for et stort firma eller, som mig, driftsleder på et lille varmeværk, lyder det fra Jan Møller.

 

 

Vent venligst...
Tak for din tilmelding! Din tilmelding er nu bekræftet.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra isoplus
ErrorHere